Vi välkomnar er till Renovera Badrum Uppsala

Vi välkomnar er till Renovera Badrum Uppsala

Om oss professionella hantverkare som har certifikat inom alla områden som rör badrumsrenovering i Uppsala län

Vi vill att alla våra kunder ska ha råd att renovera badrummet i Uppsala län. Därför satsar vi på att skräddarsy våra kunders badrumsrenoveringar efter behov och budget. Renovera Badrum Uppsala har ett samarbete tillsammans med NS Badrumsrenovering som utför professionella badrumsrenoveringar till företag och privatpersoner.

Alla våra hantverkare är professionella och har alla certifikat som krävs för att utföra en fullständig badrumsrenovering

Vårt mål är alltid nöjda kunder och det skapar vi med bra dialog, hög kvalité och trygghet genom hela arbetet. Vår fördel är att vi max har 2-3 st hantverkare per badrumsrenovering. Varmt välkommen att kontakta vårt serviceinriktade team via kontaktformuläret här på hemsidan. Alltid gratis offert och platsbesök, helt utan köpkrav!

Välkommen att få ett kostnadsfritt hembesök från Renovera Badrum Uppsala

Vi är ett serviceinriktat badrumsföretag som erbjuder våra kunder en snabb och trevlig service. På hembesöket skräddarsyr vi din kommande badrumsrenovering, detta är givetvis utan köpkrav. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkopplar vi.

Välkommen att få ett kostnadsfritt hembesök från Renovera Badrum Uppsala

Boka hembesök!