Kontakta gärna oss för din renovering av badrum i Uppsala

Kontakta gärna oss för din renovering av badrum i Uppsala

Välkommen att kontakta vårt serviceinriktade team i Uppsala län

NS badrumsrenoveringar är ett  professionellt företag inom badrumsrenoveringar i Uppsala med omnejd, riktat mot både privatpersoner och företag. Våra utbildade medarbetare har alla nödvändiga certifikat som krävs för att genomföra en badrumsrenovering. Vi satsar på att skräddarsy badrumsrenoveringar efter våra kunders budget och behov. Vår styrka är våra fasta priser och att vi alltid har nöjd kund garanti.

Alla ska ha råd med en badrumsrenovering i Uppsala

Renovera Badrum Uppsala har som fördel att endast ha 2-3 st hantverkare per badrumsrenovering. Det betyder att alla våra hantverkare har alla certifikat som krävs samt är kommunikation mot kund både smidig och enkel genom hela processen. Ta kontakt med vårt serviceinriktade team via kontaktformuläret här på hemsidan, vi besvarar era frågor snarast möjligt. Alltid kostnadsfri offert och platsbesök, helt utan köpkrav.

Få ett kostnadsfritt hembesök för din renoveringen av badrum i Uppsala

Vi är ett serviceinriktat badrumsföretag som erbjuder våra kunder en snabb och trevlig service. På hembesöket skräddarsyr vi din kommande badrumsrenovering, detta är givetvis utan köpkrav. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkopplar vi.